Functie

Als polyvalent arbeider speel jij een cruciale rol in ons productieproces! Jij zorgt ervoor dat de te lakken materialen perfect ontvet en gemaskeerd zijn. Vervolgens hang je de materialen met precisie aan de ketting van onze laklijnen.

Aan het einde van de cyclus neem jij de afgewerkte producten van de ketting en zorg je ervoor dat ze zorgvuldig geschuurd en ontbraamd worden. Daarna pak je de materialen netjes en veilig in, klaar voor de volgende stap.

Profiel

  • Je genoot bij voorkeur een opleiding carrosserie. Een specifieke opleiding natlakken  wordt gegeven binnen het bedrijf. Ervaring in coaten is een pluspunt. Je houdt van orde en netheid.

We care about our Sailors

  • Een vast contract van onbepaalde duur.
  • Een mooi verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Maar als kers op de taart kom je terecht in een gezellig en warm team waarmee we regelmatig inzetten op leuke groepsactiviteiten. Door de 12 bijkomende ADV-dagen bovenop de 20 standaard verlof dagen is een goede work-life balance gegarandeerd.

Maak nu de switch & join the wave!

Bezorg ons jouw cv via jobs@vcoat.eu of neem telefonisch contact op met Selke De Zutter op 0498/88.71.42 of Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Vul het sollicitatieformulier in